divendres, 19 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts fa propostes per millorar l’ocupació

La situació de l’ocupació en El Vendrell és preocupant, al ser el municipi de Catalunya d’entre 20.000 i 50.000 habitants amb la taxa d’atur més alta.

S’han de fer veritables polítiques d’ocupació per tal de que a la vila es puguin crear nous llocs de treball. Primer el Vendrell Junts fa les següents propostes en matèria d’ocupació: 

Volen crear un Punt d’Atenció Empresarial que permeti impulsar i ajudar a la creació d’empreses en el municipi, a la vegada que es crea l’oficina de projectes estratègics que impacti en un desenvolupament econòmic, social i sostenible.

L’Ajuntament del Vendrell conjuntament amb L’Eina han de liderar el desenvolupament de les polítiques d’ocupació del Baix Penedès aprofitant els Plans de desenvolupament del SOC.

A la vegada volen desenvolupar accions en matèria de formació ocupacional per cobrir la manca de places que la formació professional no cobreix. En el cas dels autònoms volen acompanyar-los, assessorar-los i donar píldores formatives en gestió empresarial.

A més volem promoure amb el Gremi d’Instal·ladors la professió d’instal·lador de plaques.




 

1 comentari:

  1. Els último cursos d'aprenentatge es podrien fer directamente dins d'empreses que tenen manca de profesionals intermitjos

    ResponElimina

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...