dimecres, 7 de juny del 2023

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a regidor de la Corporació Municipal que iniciarà el seu mandat el proper dissabte dia 17.

Fa un pas al costat cedint el seu lloc al seu company i amic Lluís Navarrete, que té el suport de tota la candidatura i al que considera que podrà fer una gran feina al consistori.

També ha agraït als 882 vendrellencs i vendrellenques que han mantingut la seva confiança o als que han votat a la candidatura per primer cop, a la vegada que s’ha referit a les aproximadament 200 persones dels barris marítims (incrementant el vot un 176%), que han donat suport a la lluita que han mantingut per tal de dignificar l’estat de les nostres platges i que han permès poder salvar l’escó de regidor, donada l’alta abstenció que hi hagut en aquestes eleccions respecte a les de fa 4 anys.

Ha mostrat però, la seva decepció en la rivalitat entre els partits independentistes que ha generat una gran abstenció entre els seus votants i que no ha permès posar en valor l’excel·lent feina feta els darrers 4 anys, així com les molt bones propostes de futur que presentava la candidatura.

Per acabar, ha indicat que en un mes complirà 70 anys, i que tenia ànims per continuar, però que davant d’aquesta situació, entén que companys més joves que ell, podran treballar amb una major perspectiva de futur.

S’ha acomiadat a un m’estimo el Vendrell des del dia que vaig néixer i que li desitjo el millor, visca el Vendrell”.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...