divendres, 28 d’abril del 2023

Primer el Vendrell vol crear l’Oficina d’Entitats Esportives

Per la candidatura de Primer El Vendrell - Junts l’esport és una de les bases de la nostra societat i un bé per la comunitat, per tant és molt important impulsar polítiques per tenir unes instal·lacions municipals en molt bon estat i recolzar als clubs i entitats esportives en la seva tasca.

Proposem impulsar la creació d’una Oficina de clubs i entitats esportives que ajudi, assessori i col·labori amb ells, en la tasca de presentació de la documentació de les subvencions amb la finalitat d’aconseguir accelerar el cobrament d’aquestes i que la gestió econòmica dels clubs no es vegi perjudicada per retards innecessaris.

A la vegada posarem en marxa, una ordenança sobre la gestió de les instal·lacions esportives municipals com porten molt de temps reclamant els tècnics municipals. A més, volem municipalitzar el contracte de gestió de les piscines municipals que actualment l’Ajuntament del Vendrell té amb Aqualia, un contracte vençut i ineficient, que representa un cost massa elevat per les arques municipals, i que al recuperar la seva gestió, permetria a l’Ajuntament poder reduir notablement el seu cost.

Per aquells clubs, les i els esportistes que aconsegueixin bons resultats durant la temporada, posarem en marxa anualment la Nit de l’Esport Vendrellenc, celebrant una festa per fer el merescut reconeixement de la vila a totes aquestes fites esportives.

Per últim, creiem que el nostre clima, les instal·lacions esportives que tenim, acompanyat de l’oferta hotelera s’ha de poder aprofitar per impulsar el turisme esportiu en la nostra vila. Som partidaris d’acollir competicions que generin un impacte econòmic i que ajudin a desestacionalitzar la nostra oferta turística.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...