dimarts, 25 d’abril del 2023

Primer el Vendrell - Junts volem recuperar com a zona verda el solar del c/ Hortes

 

Des de la candidatura de Primer El Vendrell - Junts som coneixedors de la manca de zones verdes al Vendrell. Un recent estudi xifrava en 2,70 m2 per habitant, una ratio molt inferior als 3,57 m2 que té de mitjana la província de Tarragona.

Al c/ Hortes existeix un gran solar que en part és de propietat municipal i que hores d’ara tot i esta tancat, s’ha de netejar periòdicament tant d’herbes com de deixalles amb els costos que això suposa per l’Ajuntament del Vendrell.

Per aquesta raó i arrel de la demanda de veïns i veïns, creiem que en aquest solar es pot construir un gran espai verd amb jocs infantils valorant la possibilitat de fer algun tipus de pista esportiva. Si això fos possible, permetria donar un espai als nens i nenes que juguen en la plaça Pep Jai i que tantes queixes provoquen en el veïnat.

Creiem que és una bona oportunitat de cohesió social, a la vegada que una proposta que ha d’incrementar les zones verdes del municipi i alliberaria els costos de manteniment i neteja d’aquest solar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...