dimarts, 9 de maig del 2023

Junts impulsarà el Parc del Botafoc però resolen la problemàtica de l’aparcament

Per la candidatura de Primer el Vendrell – Junts el Vendrell, un dels majors dèficit del Vendrell, és el baix rati de metres quadrats per habitant en zones verdes, situant el Vendrell molt per sota de la mitjana catalana. A més, una de les propostes més demandades per la ciutadania en els pressupostos participatius era la d’incrementar les zones verdes del municipi.

Per aquest motiu, creuen que es fa necessari impulsar la creació d’un gran Parc en les 5 hectàrees del Botafoc.

Però abans de res, entenen que s’ha de resoldre la gran pèrdua d’aparcaments que aquest nou parc poc generar, solucionant d’una manera definitiva i amb anterioritat a la creació del parc, el dret que té Parven, (empresa participada per l’Ajuntament del Vendrell) per fer un aparcament soterrani en aquest espai.

Tanmateix, no comparteixen l’avantprojecte plantejat pel PSC, ja que diuen que no han vist en ell, que s’acabi convertir en un espai eficient, sostenible i digital. A més, les xifres sobre el cost aproximat del projecte d’uns 4 Milions € plantejades darrerament, , en la seva opinió, es troben lluny del cost mitjà d’un parc d’aquestes dimensions. Desconeixen i creuen que s’ha de resoldre la financiació d’una obra amb un cost tant important, amb la situació financera actual de l’Ajuntament del Vendrell. En tot cas, s’ha d’evitar un sobrecost com el que s’ha viscut en el projecte Feder de Coma-ruga que dels 2,2 M. € previstos la inversió ja arriba als 7 M. € i encara no han finalitzat les obres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...