dijous, 25 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts aposta per les Energies Renovables com nou motor econòmic i posar càmeres de videovigilància en les entrades de les urbanitzacions

Des de la candidatura de Primer el Vendrell Junts, entenen que el sector de les energies renovables podria esdevenir un dels nous motors econòmics del Vendrell, donat que hi ha molt camí per recórrer, per això:

Volen promoure campanyes de conscienciació a la ciutadana per implementar el seu ús així com per reduir el consum d’energia.

Això anirà acompanyat amb la instal·lació d’energies renovables en els edificis municipals, convertint-los en autosuficients, així com la compra de nous fanals més eficients o solars, el que ha de permetre reduir els costos dels consums elèctrics que suporta l’Ajuntament.

Plantegen reformular la fiscalitat municipal vinculada a les energies renovables en habitatges per tal d’impulsar el sector a la vila.

Afavoriran la implantació d’empreses del sector de les energies renovables que es domiciliïn en el nostre municipi.

Crearan una ordenança reguladora de les instal·lacions d’energies renovables.

Tanmateix volen activar cursos de formació ocupacional vinculats a les energies renovables.

Recuperaran una fira vinculada a les energies renovables l’Expo Energia.

Per altre banda, volen que les urbanitzacions del Vendrell siguin espais segurs, amables, nets i amb tots els serveis i per tant instal·laran càmeres de videovigilància a les entrades de les urbanitzacions amb capacitat per identificar vehicles sospitosos millorant d’aquesta manera la seguretat. Totes aquestes càmeres seran controlades per personal qualificat en una sala de control de la nova comissària de policia que proposen construir.

Impulsaran una auditoria de les voreres i els carrers de la vila que permetin poder fer un pla de millores, valorant les actuacions a les prioritats d’acord amb les associacions de veïns i sent equitatiu geogràficament a tot el municipi.

Creuen que s’ha de treballar per poder desencallar els processos de les urbanitzacions encara no recepcionades.

A més, volen fer un pla de xoc contra les herbes que hi han als carrers, fent un constant manteniment per evitar el seu creixement, a la vegada que els espais públics de les urbanitzacions han de tenir manteniment i neteja constant.

En el cas dels veïns del Francàs i Torreblanca treballaran per tal de solucionar la problemàtica dels seus accessos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...