dimarts, 16 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts crearà una nova comisaria de policia incrementant la plantilla

Per la candidatura de Primer el Vendrell – Junts una de les prioritats del mandat ha de ser la de millorar la seguretat de la ciutadania i del comerç local, davant l’increment de delictes que s’ha produït en aquest mandat.

Per això, es fa necessari el primer de tot de millorar les instal·lacions policials que presenten greus mancances amb una nova comisaria de policia local. La seva proposta es fer-la en un solar municipal tot just al costat dels mossos.

Això ha d’anar acompanyat d’un increment del nombre de policies locals amb noves convocatòries i una millora del recursos materials dels que disposen, que permeti una major presència policial al carrer.

Volen recuperar la policia de barri, per tenir una major proximitat amb la ciutadania i el comerç.

Tot això, s’ha d’acompanyar d’un nou Pla de Seguretat Ciutadana.

Per últim, volen treballar per disminuir les ocupacions delinqüencials d’immobles, gràcies a la nova normativa que ha aprovat el Parlament de Catalunya, a proposta de Junts per Catalunya, i que dona més instruments als ajuntaments per poder instar a desnonaments en aquests casos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...