dimarts, 23 de maig del 2023

Primer el Vendrell Junts fa l'acte central de campanya

La candidatura de Primer el Vendrell Junts ha fet en la Plaça Nova del Vendrell, el seu acte central de campanya amb la presència d’un centenar de persones. Al candidat Josep Maria Llasat l’ha acompanyat l’ex-conseller d’Economia i Hisenda Jaume Giró.

L’acte ha començat amb els diferents vídeos de les propostes de la campanya amb la presència dels primers membres de la llista, que han anat desgranat algunes de les propostes més importants del programa.

En la part final han intervingut, en Jaume Giró, que ha mostrat tot el suport cap al cap de llista, demanant el vot per la candidatura com la que presenta el millor equip i que és imprescindible per impulsar de nou al Vendrell.

El cap de llista, Josep Maria Llasat, ha anat enumerant les diferents problemàtiques actuals i la degradació que viu del Vendrell, com ara l’incivisme, la inseguretat ciutadana o la neteja viària, fem propostes concretes per revertir-ho i demanant a la ciutadania ser valents en el seu vot el proper diumenge per canviar aquesta situació.

Abans d’acabar els assistents han pogut veure un vídeo del President Puigdemont donant tot el seu suport en aquestes eleccions pel candidat Josep Maria Llasat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...