dissabte, 13 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts planteja més de 40 propostes per Sant Salvador, Coma-ruga i Francàs

Durant aquest passat mandat, el cap de llista de la candidatura Primer el Vendrell- Junts, Josep Maria Llasat i el núm. 4 de la candidatura Albert Garriga han estat els que han aportat més idees i més reclamacions davant la situació de deteriorament generalitzats de les platges. És conegut que van ser els impulsors l’any 2022, de la recollida de 4.455 signatures sobre aquesta situació de deteriorament de les platges.

Sense dutxes, en moments que no havia sequera, neteja insuficient de les platges, sense sol·licitar la bandera blava i ara amb un projecte de renaturalització amb l’eliminació de 142 palmeres, a més dels sobrecostos de gairebé 5 Milions € acompanyats de retards en les obres del Tabaris dintre del projecte Feder.

Des de la candidatura Primer el Vendrell – Junts presenten més de 40 propostes per les platges, entre les que podem destacar, obrir de nou les dutxes (sempre que el decret de sequera ho permeti), tornar a una neteja mecànica de la sorra municipalitzant el servei, recuperar les banderes blaves e impulsar la certificació Biosphere, mantenir les palmeres en la platja, suspendre l’ordenança de platges creant una platja per gossos. A la vegada, aproparem l’Ajuntament a la ciutadania creant la figura del Regidor de districte, incrementaran la presència policial, milloraran el servei públic de transport, la neteja dels carrers, buscant solucions a les inundacions, reconsiderant els usos del Tabaris, o fent un pont sobre la riera de la bisbal.

Tanmateix, treballaran amb altres administracions o empreses del sector públic amb el Ministeri per aconseguir el Camí de Ronda al Francàs, solucionar els problemes del col·lector de Sant Salvador o la recuperació de la platja del Francàs i Sant Salvador treient sorra del hemitombol del Port, amb l’URV per ampliar el campus de Coma-ruga, amb la Generalitat per tal d’ampliar les urgències i serveis del CAP de Coma-ruga i amb Adif per millorar la seguretat de l’estació de Sant Vicenç a la vegada que modificar el nom de l’estació per la de Sant Vicenç-Coma-ruga així com promovent un aparcament de gran capacitat.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...