dissabte, 6 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts proposa ajudes en l’IBI a les persones grans de rendes baixes

 Les persones grans del Vendrell representen el 20% de la població, d’aquest el 53% són dones, per tant, estem davant d’un col·lectiu cada vegada més femení que ha de cuidar.

Des de la candidatura Primer el Vendrell-Junts creiem que el col·lectiu de la gent gran, és un dels pilars de la nostra societat, i hem d’aconseguir que les seves necessitats més bàsiques estiguin cobertes.

Volem que l’Ajuntament doni un acompanyament i una ajuda econòmica en la mesura de les seves possibilitats. Primer el Vendrell-Junts activarà una ajuda en l’IBI per les persones grans de rendes baixes que tinguin una única propietat i aquesta sigui la seva residència habitual.

A la vegada volem escoltar la seva veu per conèixer de primera mà les seves necessitats i propostes, i per això, activarem de nou el Consell de la Gent Gran. És important que les persones grans, les entitats que composen el Consell han de dir la seva i les volem escoltar, ens han de dir “com volen envellir”.

També és important i ser conscients que s’ha de donar suport al que cuida “cuidar el que cuida” fomentant les xarxes de solidaritat i voluntariat intergeneracional.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...