dilluns, 8 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts vol crear Ca la Dona

Per la candidatura de Primer el Vendrell – Junts el Vendrell, la dona ha d’estar al centre de les polítiques públiques, és per aquest motiu que té el projecte de crear l’espai “Ca la Dona” aprofitant l’edifici inacabat del Casal d’avis del Tancat.

Aquest espai seria un edifici es vol que es converteixi en un lloc de trobada, a on fer cursos, tallers i d’assessorament a les dones i a on estaria situada la nova regidoria de la Dona.

A més, aposten per crear un manual de bones pràctiques comunicatives de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les organitzacions i entitats feministes, per tal de garantir el bon ús i la difusió d’un llenguatge adequat i no sexista. També volen incorporar la perspectiva de gènere i igualtat, en plans i programes municipals vetllant perquè també s’incorpori a les contractacions laborals d’àmbit local, així com en el ROM.

Per últim, anul·laran l’assegurança que protegeix a polítics i treballadors públics de l’Ajuntament en cas de ser acusats d’assetjament sexual. En cas d’existir algun tipus d’acusació d’assetjament sexual, demanaran que el consistori es personi com a acusació particular contra els imputats.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...