dimecres, 3 de maig del 2023

Primer el Vendrell - Junts vol que hi hagi una platja pels gossos

Des de la candidatura Primer el Vendrell Junts valorem com a molt necessari el benestar animal sent una de les prioritats de la nostra candidatura.

Veient la demanda per part de la ciutadania per tal de que se habiliti un espai per gossos, creiem que els més de 6 km de les platges han d’acollir un espai exclusiu per gossos, que en la nostra opinió, sempre que les qüestions tècniques ho permetin, hauria de situar-se al costat del port de Coma-ruga. Això a més, farà necessari una modificació de la recentment aprovada ordenança de platges per adaptar-la a aquesta situació.

Volem fer una revisió de la situació de manteniment en que es troben espais d’esbarjos que hi ha per tot el municipi, i proposem impulsar la creació de nous espais d’esbarjo per gossos a on hi hagi una demanda de la ciutadania per aquests espais.

Per últim, sabem que la proliferació de coloms i gats afecta a molt veïns i veïnes i per aquest motiu des de la nostra candidatura proposem estudiar les colònies d’aquests animals i si és necessari fer campanyes d’esterilització per evitar un increment no controlat en aquestes colònies.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...