dimecres, 24 de maig del 2023

Primer el Vendrell Junts vol un Vendrell amb mirada 2033

Des de la candidatura de Primer el Vendrell Junts, volen projectar el Vendrell del futur, el dels propers 10 anys, El Vendrell 2033, per convertir-la en una ciutat sostenible, competitiva, social i digital.

Aquesta projecte que anomenen “El Vendrell en un click” ha de:

Centralitzar les dades que es tenen dels diferents canals (APPS) que actualment té l’Ajuntament, amb l’objectiu d’adaptar les polítiques públiques.

Crear una Gestió municipal assistida per ordinador (GMAO) per establir un sistema de classificació i priorització de la demanda de la ciutadania que ens arriba pels diferents canals i que permetri respondre als ciutadans per resoldre les incidències.

S’ha d’aconseguir les màximes dades turístiques que permetin activar polítiques públiques que permetin una reducció de costos

A la vegada activaran processos participatius per que la ciutadania participi en aquests projectes de futur.

A més volen incorporar-se a la Xarxa de Ciutats intel·ligents (RECI) el que pot permetre tenir una visió de futur cap a on ha d’anar el Vendrell.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...