divendres, 21 d’abril del 2023

Primer el Vendrell - Junts vol crear la Casa de la Cultura Popular

Des de la candidatura de Primer El Vendrell - Junts posen en valor el gran teixit associatiu de Cultura Popular que té el Vendrell. Han detectat una demanda de les entitats en poder trobar espais, magatzem i per tant es fa necessari un espai que pugui aglutinar totes aquestes mancances.

Per això, proposen la creació de la Casa de la Cultura Popular, com espai que pugui aglutinar per una banda, ser un magatzem, a la vegada que tingui espais per reunions de les entitats i que també pugui convertir-se en museu on exposar els diferents elements de la cultura popular vendrellenca.

L’espai haurà de ser consensuat amb les entitats, però els agradaria que si fós possible, aquest projecte es fes recuperant la Cooperativa.

Per altre banda, plantegen que en el mateix espai, es pugui crear l’Oficina de les Entitats, a on aquestes rebessin tot el suport en la burocràcia de les subvencions, sent un dels seus objectius del nou mandat el poder accelerar al màxim el pagament d’aquestes.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...