divendres, 21 d’abril del 2023

Primer el Vendrell - Junts fa l’acte de presentació de la candidatura

La candidatura de Primer el Vendrell Junts Compromís Municipal ha presentat els membres que composen la seva llista electoral per les eleccions municipals del 28 de maig. En un acte celebrat a la Plaça de les Garrofes amb una gran assistència de públic, el cap de llista ha anant enumerant un per un tots el membres de la candidatura.

En la part alta de la candidatura, a més del cap de llista, Josep Maria Llasat, els llocs del 2 al 6 estant ocupats en aquest ordre per en Lluís Navarrete, Sandra Maduell, Albert Garriga, Gemma Armengou i Roger Inglada. Destacar que tanquen la llista en els llocs 20 i 21, en Joan Descals recentment homenatjat i la Maria Carme Cardó, Creu de Sant Jordi i filla predilecte del Vendrell.

En els parlaments finals, Llasat ha exposat que la candidatura s’ha confeccionat d’una manera transversal i que esta formada per gent amb llarga experiència professional en diferents àmbits.

Finalment  ha analitzat les diferents problemàtiques que té actualment el Vendrell (incivisme, seguretat, neteja, platges, habitatge o problemes socials) i ha animat als assistents a seguir per la premsa i les xarxes les diferents propostes programàtiques que contempla un programa electoral que conté més de 200 propostes per millorar el Vendrell.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que avui ha presentat la seva renúncia com a re...